O nama

Pello Real Estate (Pello Nekretnine) je licencirana agencija za nekretnine osnovana u naselju Lovište na Poluotoku Pelješcu.

Za prodavače

Nudimo usluge profesionalnog snimanja nekretnine, oglašavanja na inozemnom i domaćem tržištu,predstavljanje nekretnine postojećoj bazi kupaca, pravnu i savjetodavnu pomoć te procjenu tržišne cijene.

Za kupce

Tražimo nekretnine prema vašim traženim parametrima, ispitujemo s pravnikom,te katastrom i sudom za kupnju bitne elemente iste.Vršimo savjetodavnu pravnu pomoć pri uknjižbi.Te vas vodimo do samog kraja procesa kupnje.
Agencijska provizija za kupce je opcionalna, iznosi 1% (od kupoprodajnog iznosa, ali ne manje od 7000 HRK / 930 EUR) te uključuje sastavljanje kupoprodajnog ugovora te zahtjeva za uknjižbu.

 

Cjenik

PELLO REAL ESTATE(pod imenom poduzeća PANIS VITAE J.D.O.O.) posluje po Rješenju o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina izdanom od Ministarstva i upisana je u registar pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Kolika je cijena usluga PELLO REAL ESTATE?

Nema troškova za traženje nekretnina na www.pello-realestate.com, ili obilaske nekretnina(uz nužan potpis izjave o razgledavanju) i stručno savjetovanje sa našim agentima.

Ako se odlučite prodati ili iznajmiti svoj dom pomoću nas, mi ćemo Vam naplatiti naknadu koja nam omogućuje da Vam pružimo najbolju moguću uslugu, od oglašavanja putem raznih portala i tiskanih izdanja svih najčitanijih novina u Hrvatskoj, do velike baze kupaca i kvalificiranih i stručnih agenata koji će prodaji pristupiti profesionalno i ozbiljno.Imamo vrlo kratak prosječan rok prodaje vaše nekretnine (120 dana), ako je cijena postavljena realno.

Ukoliko kupujete ili unajmljujete Vaš novi dom, Vaš Agent će Vas upoznati sa svim pravima i obvezama kao i o visini posredničke provizije.

CJENIK posredničkih provizija za obavljeno posredovanje prilikom kupoprodaje, zamjene, zakupa i iznajmljivanja nekretnina, u skladu sa čl. 27. i 28. Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (NN 14/14).

Provizija se naplaćuje u postocima od ukupnog postignutog iznosa kupoprodajne cijene.

PRODAJA

Provizija za posredovanje prilikom prodaje nekretnine (naplaćuje se od prodavatelja):

  • 3 – 5 %, ali ne manje od 930EUR / 7.000 kn

KUPNJA

Provizija za posredovanje prilikom kupnje nekretnine (naplaćuje se od kupca):

  • 1– 3 %, ali ne manje od 930 EUR / 7.000 kn

IZNAJMLJIVANJE I DAVANJE U ZAKUP – provizija od najmodavca i zakupodavca

Postotak od mjesečne najamnine

  • 75 % Minimalno
  • 100 % Za najam ili zakup trajanja od 12 do 36 mjeseci
  • 150 % Minimalno za najam ili zakup trajanja od 36 mjeseci (3 godine) i više

UNAJMLJIVANJE I ZAKUP – provizija od najmoprimca i zakupnika

Postotak od mjesečne najamnine

  • 75 % Minimalno za najam
  • 100 % Za najam ili zakup trajanja od 12 do 36 mjeseci
  • 150 % Minimalno za najam ili zakup trajanja od 36 mjeseci (3 godine) i više

Sa svakim klijentom potpisuje se Ugovor o suradnji.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA