Pello nepremičnine Pelješac, Korčula, Hvar

Pello Real Estate (Pello Nekretnine) je licenčna nepremičninska agencija s sedežem v Lovištu na polotoku Pelješac. V naši ponudbi lahko najdete veliko število nepremičnin s Pelješca, Korčule in Hvara - hiše, apartmaji, zemljišča, poslovni prostori in druge vrste nepremičnin. Kontaktirajte nas za najboljšo ponudbo.

Novo u ponudi

Lokacije nepremičnin

PELLO NEPREMIČNINE
Kdo smo in kaj počnemo
Pello Real Estate je licenčna nepremičninska agencija, specializirana za področje Južne Dalmacije. S strokovno podporo zastopnikov in tesnim sodelovanjem z odvetniki, geodeti in sorodnimi poklici uresničujemo vaše želje.
Poglej več

100% SIGURNO

Pello Real Estate agencija pod nazivom trgovačkog društva PANIS VITAE j.d.o.o. je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju, posjeduje rješenje o obavljanju djelatnosti posredovanja u prometu nekretninama, te sukladno tome odgovara zakonu o posredovanju u prometu nekretninama.

CERTIFICIRANI AGENTI

Naši agenti su licenirani od strane Hrvatske Gospodarske Komore, te upisani u imenik registriranih agenata za posredovanje u prometu nekretninama.

Avtorske pravice © 2024. Pello nepremičnine, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.